MOONENMOONEN

do what you do best and hire others to do the rest

De titel van deze post is klip en klaar. Toch zijn er nog vele ondernemers (vooral starters) die dit niet ter harte nemen. Nog steeds zien we klanten (uren) worstelen met hun websites, nieuwsbrieven en zelfs technisch onderhoud aan hun site. De meest gehoorde redenen daarvoor zijn kostengerelateerd. Maar bedenk dat de tijd die je kwijt bent aan dit werk, waar je eigenlijk niet zo goed in bent, niet aan de eigen zaak kunt bouwen. Stop die uren liever in verkoop, acquisitie, marketing of ouderwets netwerken. Dit gaat je meer opleveren en dan kun je de rest overlaten aan professionals 🙂

Verwerk bedrijfskosten in je prijsstructuur

Nog beter kun je de kosten van dit soort belangrijk werk onderbrengen in je prijsstructuur. Sowieso vallen de kosten van het uitbesteden echt wel mee. Hier bij MoonenMoonen Communicatie doen we onderhoud en beheer voor een schappelijke prijs en bieden we PrePaid uren aan tegen een gereduceerd (uur)tarief. We werken voor wat betreft PrePaid ook nog eens op de minuut dus betaal je precies dat wat er nodig is en geen cent of minuut meer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van “do what you do best and hire others to do the rest”. Neem dan gerust contact met ons op.