MOONENMOONEN

#noworries wordpress onderhoud en beheer

MoonenMoonen houdt je website snel, veilig en stabiel met de #noworries pakketten! Je hebt je website gebouwd of laten bouwen en hij staat online. Nu kun je rustig achterover gaan hangen en wachten tot je gebeld wordt door potentiële klanten… ¯\_(ツ)_/¯ Of niet?

updates

Vooral met websites die gebouwd zijn met een open source systeem als WordPress heb je te maken met updates van het CMS, plugins of thema’s. Door deze updates uit te voeren blijft je site beschermd en heb je minder kans op bezoek van hackers. Daarnaast is het ook verstandig om een back-up systeem te hebben voor je website. Mocht er dan toch een keer iets mis gaan, dan kun je de oude maar recente variant terug zetten en ben je als het goed is weinig tot geen data kwijt.

drie verschillende pakketten

Is jouw website gebouwd met behulp van WordPress? Dan is regelmatig onderhoud en beheer belangrijk. MoonenMoonen biedt vier verschillende onderhoudspakketten aan voor WordPress websites. Welk pakket voor jou geschikt is, is afhankelijk van hoe actief jouw site of shop is en wat het doel is. Vraag gerust om advies!

BASIC
€ 19,95 / mnd
Maandelijks beheer
Back-up
WordPress bijwerken
Plugins bijwerken
Database optimaliseren
Scannen op Malware
Support op uurtarief
Geldig voor 1 site
Niet voor webshops
PRO
€ 29,95 / mnd
Maandelijks beheer
Back-up
WordPress bijwerken
Plugins bijwerken
Database optimaliseren
Scannen op Malware
Support op uurtarief
Geldig voor max 2 sites*
Ook voor webshops
PREMIUM
€ 49,95 / mnd
Tweewekelijks beheer
Back-up
WordPress bijwerken
Plugins bijwerken
Database optimaliseren
Scannen op Malware
15 min. support per mnd*
Geldig voor max 2 sites*
Ook voor webshops
BUSINESS
€79,95 / mnd
Wekelijks beheer
Back-up
WordPress bijwerken
Plugins bijwerken
Database optimaliseren
Scannen op Malware
30 min. support per mnd*
Geldig voor max 2 sites*
Ook voor webshops
* Wij sluiten alleen #noworries pakketten af bij websites/webshops waarvan wij ook de webhosting verzorgen. De pakketten zijn exclusief eventueel bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die gevonden worden tijdens het updaten van WordPress of plugins. Het kan natuurlijk zijn dat een update van WordPress of een plugin een probleem met de site geeft. Al deze elementen (WordPress, plugins en thema/sjabloon) moeten namelijk wel kunnen samenwerken. Mocht zoiets aan de hand zijn dan hebben we vanzelfsprekend overleg. Soms is het ook nodig (vooral bij webshops) eerst een update grondig te testen alvorens installatie. Dat maakt geen deel uit van de #noworries pakketten, het is namelijk bij iedere situatie anders en vraagt dus echt om maatwerk. Hetzelfde met updates van aangekochte thema’s of sjablonen. Ook dat behoeft echt maatwerk omdat er functioneel aanpassingen nodig kunnen zijn. Zo’n update behoeft ook een grondige test. Een update van thema of sjabloon maakt dus geen deel uit van de #noworries pakketten. Je sluit een pakket aanvankelijk voor de periode van zes maanden af, daarna is het gewoon op te zeggen wanneer jij dat wil. Factureren doen we ieder half jaar. In overleg kunnen we ook dat naar wens aanpassen. Ja, maar ik heb meerdere sites! Daar doen we dan ook niet flauw over! Als je een #noworries pro, premium of business pakket hebt vallen maximaal 2 websites, die door MoonenMoonen ook worden gehost, onder het betreffende pakket. Gewoon maar 1 keer betalen dus 🙂 Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Support is tijdens kantooruren (ma-vrij 09.00 uur – 17.00 uur) en altijd op afstand (screen sharing). Hoewel niemand (MoonenMoonen ook niet!) je kan garanderen dat je website 100% veilig is, wil je natuurlijk wel je website zo goed mogelijk zien te beveiligen. Daar draagt professioneel onderhoud en beheer aan bij.