MOONENMOONEN

say hello to trello

Vaak werken we hier intensief samen met klanten aan hun projecten. Om een oeverloze stroom aan e-mails over en weer te voorkomen gebruiken we steeds meer Trello. Voor wie Trello (nog) niet kent: met Trello maak je op een pagina (bord) een overzicht van lijsten met daarin kaarten of stories die je kunt verschuiven binnen of naar andere lijsten om prioriteiten of statussen mee aan te duiden. Voorbeelden van, en door ons veelgebruikte, titels van kaarten zijn “ToDo”, “Doing” en “Done”. Mensen die scrum agile werken zullen de termen wel herkennen.

app en notificaties

Vervolgens kun je je uitleven op de kaarten waar specifieke taken beschreven zijn. Deze kun je uitbreiden met checklists, foto’s & graphics, bijlagen, labels en opmerkingen van deelnemers van het bord. Ook kan je deze mensen aan een kaart toekennen, zodat duidelijk is wie wat wanneer moet doen. Met mailnotificatie ben je altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. Ze hebben ook een handige app. Op die manier krijg je de notificaties op je mobiel. Ben je meteen af van die mails 🙂

voordelen trello

Trello heeft vele voordelen. Het is lekker visueel… zo heb je snel overzicht van de status en voortgang van een project. Je kan tegelijk met een heel team in het bord werken, en iedereen is daarmee altijd op de vlieghoogte. Het is in ieder geval een heel handig stukje software om samen mooie klussen te klaren. En daar draait het toch om.

Meer weten over Trello en de vele mogelijkheden? Dan weet je ons wel te vinden.