MOONENMOONEN

belle fleur

In het centrum van Diest (België) ligt Belle Fleur, de gezellige bloemenwinkel van Kimberly. Van boeketten, feestdecoratie, rouwbloemwerken en bloemstukken tot prachtige decoratiespulletjes en mooie planten: bij Belle Fleur beleef je de passie voor bloemen. Kimberly tovert jouw wensen vakkundig om tot een fleurige creatie voor elke gelegenheid.

We ontwikkelden een moderne responsive webshop. Check hun webshop.

woocommerce

WordPress is een geweldig systeem om websites mee te maken. Maar niet alleen websites zijn makkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk. Het gemak van WordPress, met de geavanceerde mogelijkheden van een webshop. WooCommerce is waarschijnlijk de bekendste en meest populaire plugin om een WordPress webshop mee te maken.

Webshop Belle Fleur

Gérard ontwikkelt niet alleen mooie en gebruiksvriendelijke websites, de support die hij achteraf geeft krijgt eveneens 5 sterren! Je krijgt snelle en duidelijke antwoord op al je vragen en problemen worden binnen de kortste keren verholpen. Daarnaast is Gérard ook steeds bereid om wat tips of advies te geven als je met andere vragen zou zitten met betrekking tot social media, zoekmachines, elektronische handtekeningen, etc… Bovendien komt hij ook achter zijn computer vandaan om zijn klanten persoonlijk te bezoeken. Echt super!

- Kimberly Lekens, zaakvoerster Belle Fleur