MOONENMOONEN

brain rangers

Brain Rangers is een jong dynamisch bedrijf met een sterke focus op consultancy en IT-management. Het motto van Brain Rangers is “Laat IT voor ú werken in plaats van andersom, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is!”.

Voor Brain Rangers ontwikkelden we een herkenbare moderne huisstijl, een treffende flyer, een moderne responsive website, social media banners, avatars, en een e-mailcampagne in Mailchimp. Check hun site.

mailchimp e-mailcampagnes

Voor Brain Rangers realiseerden we een aantal treffende mailcampagnes. We ontwierpen templates zodat het bedrijf daarna in hun eigen look en feel eenvoudig zelf aan de slag kon met Mailchimp.

Er zijn talloze programma’s en websites waarmee je zo’n nieuwsbrief kunt maken, maar MailChimp is één van onze favorieten. Het is makkelijk te gebruiken, en in eerste instantie bovendien gratis!

Mailchimp Brain Rangers

MoonenMoonen begrijpt de ziel van ons bedrijf. Dat nog voordat wij het idee zelf helemaal hebben kunnen vormen. Men beschreef het huis, terwijl wij nog met de schetsen morrelden. Inzicht, vakwerk en talent!

- Jo Hendriks, eigenaar Brain Rangers