MOONENMOONEN

no nonsense design

Het visualiseren van ’n verhaal is de grote kracht van No Nonsense Design. Met een unieke combinatie van interieurarchitectuur en (grafische) vormgeving zetten ze jouw verhaal kracht bij en maken het tot een beleving. Voor het getalenteerde bureau realiseerden we een aansprekende responsive website. De copy en de fotografie van de website is ook van onze hand. Check hun site.

wordpress

WordPress is een geweldig systeem om websites mee te maken. Maar niet alleen websites zijn makkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk. Het gemak van WordPress, met de geavanceerde mogelijkheden van een webshop. WooCommerce is waarschijnlijk de bekendste en meest populaire plugin om een WordPress webshop mee te maken.

Website No Nonsense Design

Voor de website van No Nonsense Design vertrouw ik volledig op MoonenMoonen. Gérard wist direct welke uitstraling ik zocht voor mijn nieuwe website. Super belangrijk voor mij, aangezien ik zelf in de visual branding zit. Ook de teksten en foto’s waren volledig afgestemd op de branding van No Nonsense Design. Heel handig vind ik het systeem waar MoonenMoonen mee werkt, namelijk het PrePaid principe. Wil ik vlug iets kleins aanpassen of iets nieuws toevoegen op de website, gebeurt dit vrijwel onmiddellijk en het overzicht van mijn budget hou ik gemakkelijk in het oog. Ik win hier veel tijd mee. Ook wat betreft het onderhoud en beheer van de site hoef ik mij nooit zorgen maken.

- Debora Bielen, zaakvoerster No Nonsense Design